Сайт бібліотеки

Білогірського опорного закладу ім.І.О.Ткачука


Меню сайту
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 260
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2021 » Червень » 4 » Чим дивувати дітей? ТОП книг на канікули – українською мовою
10:19
Чим дивувати дітей? ТОП книг на канікули – українською мовою

Нарешті літо, а з ним – і омріяні канікули! Рекомендовану добірку книг для дітей на час канікул опублікував Всеукраїнський проєкт популяризації читання ЧИТАЙ УКРАЇНСЬКОЮ.

Що ж радять читати влітку та чим ці книжки корисні? Розповідаємо…

 ЩОБ РОЗКРИТИ ТАЛАНТИ 

 ТАЄМНЕ ЖИТТЯ ДІВЧАТ: виклик креативності 

Артбук, про який мріє кожна дівчинка! Це незвичайне видання допоможе зрозуміти себе та розкрити таланти.

Створити дизайн горнят, вигадати новий формат традиційного віночка, нафантазувати сюжет кінофільму, розробити власний бренд… Це лише частина завдань, які пропонує виконати своїй власниці цей артщоденник.

Видання містить психологічні практики, що допоможуть дізнатися про себе більше, розвинути креативність, письменницькі та навіть підприємницькі навички, повірити в себе.              Детальніше про видання тут: https://bit.ly/2PBDMIt

 Ти і Малевич 

Уявити себе учнем Казимира Малевича та створити власний шедевр.

У цьому допоможе книжка-альбом із креативними завданнями, наліпками і розмальовками. Кожен розгорт присвячений одній із головних ідей творчості Малевича. Завдяки завданням читач створить власну версію робіт художника, зокрема і «Чорного квадрата», та розмалює персонажів його картин по-своєму.

Тут під пильним поглядом великого художника ти можеш бешкетувати й порушувати правила, розфарбовувати, малювати, вигадувати.

Більше про видання тут: https://bit.ly/3byNOlE


 ІСТОРІЇ ДЛЯ НАТХНЕННЯ 

 За кожною видатною жінкою стоїть видатна котяча особистість 

Від художниць — до дослідниць і науковиць. Знайомтеся із понад 30-ма дивовижними жінками, які змінили хід історії, та їхніми розКІШними котами й кицями! Читайте  дивовижні історії дружби між жінками та їхніми улюбленцями, а ще цікаві факти, цитати про котів та тести для котолюбів!

Більше про видання тут: https://www.chytay.in.ua/book.php?book_id=52

 

 Марія Примаченко 

Яскраві чудернацькі тварини із висолопленими язиками і роззявленими пащами… Знамениті звірі української художниці Марії Примаченко вже давно розбіглися світом, оселившись на одязі, сувенірах і вуличних стінах.

Цікаво, що малювала їх художниця із власної фантазії. Колеги навіть радили їй не ходити до зоопарку, щоб не «спотворювати буйну уяву». Справжніх екзотичних звірів художниця вперше побачила у цирку.

Це історія, що надихає та мотивує шукати свій особливий шлях у цьому світі!

Більше про книгу тут: https://bit.ly/3tqtCJS

 Ігор Сікорський 

У дитинстві Ігорю наснився сон про політ на літальному кораблі. Тоді його запевнили, що літати по небу неможливо. Але Сікорський не відмовився від власних мрій. Він виріс і довів всьому світові, що кожна ідея може бути втілена в життя!

Він винайшов і запустив у серійне виробництво гелікоптер. А також дав світові низку винаходів, серед яких чотиридвигунний літак, трансатлантичний гідроплан та багато іншого. Ігор Сікорський назавжди увійшов в історію авіації.

Детальніше про книгу тут: https://bit.ly/33fnlFb

 

 Григорій Сковорода – дітям 

Це не просто ілюстрована збірка байок. Це артбук, малюнки в якому незвичні, не завжди зрозумілі й подекуди абстрактні, але вони надають давнім реаліям новітньої форми і разом з ними стають цікавинкою для сучасних дітей. Як байки Григорія Сковороди приховують у собі мудрість, так і малюнки Анни Сезон приховують у собі загадки і спонукають розгадати таємниці їхніх образів. Ілюстрації шокують читача, бентежать, веселять, можуть навіть і обурювати — і саме це дає поштовх до пізнання, розпалює бажання їх зрозуміти.

Більше про книгу тут: https://www.chytay.in.ua/book.php?book_id=63

 РОЗВИТОК ЕМОЦІЙНОГО ІНТЕЛЕКТУ 

Привіт, щастя!

Ми здатні відчувати емоції з найменшого віку. Спершу реагуємо на них простими виразами обличчя та діями: усмішкою, сміхом, плачем. А коли дорослішаємо, розуміємо свої почуття і вчимося їх висловлювати.

Розпізнавати свої емоції та навчитися ними керувати – дуже важливе вміння. Його називають емоційним інтелектом. Саме завдяки йому ми будуємо стосунки, розв’язуємо конфлікти.

Книга «Привіт, щастя! Мотиватор для тих, хто хоче насолоджуватися життям» допоможе читачам потоваришувати зі своїми емоціями і навчить взаємодіяти з почуттями, сприймати світ позитивніше.

Більше про книгу тут: https://bit.ly/3bRTkAd

Не переймайся! Мотиватор

Ми всі часом хвилюємося. Але іноді тривога буває дуже сильною, і здається, що її неможливо вгамувати. Але будь-які переживання можна опанувати або обговорити, навіть якщо на перший погляд це безнадійно.

Зрозуміти свої почуття, позбутися тривожності та навчитися позитивного ставлення до життя допоможе мотиватор “Не переймайся”.

Вмикай креативність, випускай на волю уяву, виконуй цікаві вправи, щоб дати відсіч стресу та хвилюванням.

Детальніше про книжку тут: https://bit.ly/3wq7kIO

Ти зможеш!

Історія знає чимало прикладів людей, які використовували свою силу, щоб завдати болю іншим. Такі люди самостверджуються, коли бачать реакцію на свої дії. Тому найкращий захист – впевненість у собі, позитив, наполегливість і стійкість.

Почуваючись недостатньо здібними, ми робимо сильнішими тих, хто дражнить і принижує нас. Де взяти ресурс, щоб протистояти кпинам чи глузуванню, та як діяти у таких ситуаціях, розповідає мотиватор “Ти зможеш”.

Вмикай креативність, випускай на волю уяву – малюй, пиши, виконуй цікаві вправи, щоб відчути впевненість у собі. Ти все зможеш!

Більше про книгу тут: https://bit.ly/3eEKzuT

 ДОСЛІДЖУЮЧИ СВІТ 

 Зоряний пил під подушкою 

Звідки під подушкою з’явився зоряний пил? Хто живе на твоїй книжковій полиці? Про що думає муха, сидячи на вікні? Хто розфарбував жувальну гумку на асфальті?

Про маленькі та майже непомітні речі, які оточують нас, розповідає дитячий альманах “Зоряний пил під подушкою”. Книга говорить з дітьми про атоми і пікселі, мікроскопи і бактерії, про крихітних тварин і адронний колайдер. А ілюстрації роблять нову інформацію більш доступною.

Більше про книгу тут: https://www.chytay.in.ua/book.php?book_id=45

 Зоряний пил у майбутньому 

Тема цього випуску — майбутнє.

Читач зазирне в місто майбутнього і дізнається, що чекає планету через тисячі й мільярди років, довідається, як влаштована найтаємничіша капсула часу — ДНК людини, познайомиться з мешканцями живого світу, які побачать майбутнє, і, нарешті, з’ясує чи можна подорожувати в часі і як.

Вірші, комікси й оповідання зроблять знайомство з майбутнім ще дивовижнішим, непередбачуваним і смішним!

Більше про книгу тут: https://www.chytay.in.ua/book.php?book_id=46

BOYS’ BOOK. Підручник відважного мандрівника 

Життя – це велика пригода. Тож до неї треба бути готовим!

Збудувати хижку в лісі, зловити рибу, змайструвати лук і стріли, написати зашифровану записку, впізнати тварину за слідами і зорієнтуватися на місцевості. Ці та інші вміння можна здобути із книгою «Boys’ Book. Підручник відважного мандрівника».

Пізнаючи із книгою світ, читач стає дослідником, винахідником та навіть шпигуном. Для цього видання має 40 тематичних розділів із практичними порадами та зрозумілими інструкціями.

Детальніше про видання тут: https://bit.ly/3sNfuZV

Переглядів: 170 | Додав: cherbinina | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Форма входу
Пошук
Календар
«  Червень 2021  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930
Архів записів
Друзі сайту

Copyright MyCorp © 2024
Створити безкоштовний сайт на uCoz